Εκδρομή στη Ρώμη, Ιταλία

Η Εστία της Κοιλιοκάκης, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο GoFun, διοργανώνει 4ήμερη gluten-free εκδρομή στη Ρώμη της Ιταλίας για τα μέλη και τους φίλους μας. Θα αναχωρήσουμε από τα Ιωάννινα το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου και θα επιστρέψουμε το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Τιμή: 380€/άτομο
παιδιά έως 16 ετών: 345€


Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του πρακτορείου 2651-310302 & 693-7040732.

Τελική ημερομηνία προκαταβολής η 20/10 με το ποσό των 150€ και η τελική ημερομηνία εξόφλησης η 3/11. 

Η τιμη περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τετράκλινες καμπίνες για τις διαδρομές ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ (15/11, 23:59-09:00) και ΜΠΑΡΙ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (19/11, 13:30-23:00).
  • Check point και city tax του λεωφορείου στη Ρώμη.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό στη Ρώμη και τη Νάπολη.
  • Τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό στη Ρώμη.

ΔΕΝ περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Δημοτικό φόρο διανυκτέρευσης των ξενοδοχείοων ο οποίος και αποδίδεται ατομικά στο ξενοδοχείο κατά την αποχώρηση (7,50€/άτομο ανά βραδιά).

 


Παρακαλείστε όλοι όσοι δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή στην Ιταλία να καταθέσετε μέχρι την Παρασκευή 20/10 την προκαταβολή των 150€ κατά άτομο και μέχρι την Παρασκευή 3/11 το υπόλοιπο ποσό που αντιστοιχεί σε εσάς (και την οικογένειά σας) σε έναν από τους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΙΒΑΝ: GR07 0172 4060 0054 0610 6231 936
ALPHA – IBAN: GR26 0140 4030 4030 0200 2001 891
(Όνομα Δικαιούχου: Σιούλας Γεώργιος – Γραφείο Γενικού Τουρισμού)

ΜΗΝ παραλείψετε να γράψετε ως αιτιολόγηση το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και το κείμενο «ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ».

Το αποδεικτικό μπορείτε να τα στείλετε στο email της Εστίας ([email protected]) και θα αναλάβουμε εμείς την επικοινωνία με το τουριστικό γραφείο.

Επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

  • Στην περίπτωση που ο ανήλικος συνοδεύεται μόνο από ένα εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων, θα πρέπει επιπροσθέτως να έχει μαζί του υπεύθυνη δήλωση του άλλου γονέα μέσω της οποίας αυτός επιτρέπει το ταξίδι. Η δήλωση αυτή θα πρέπει να είναι επικυρωμένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδιες ελληνικές αρχές (π.χ. ΚΕΠ, Αστυνομικό Τμήμα κλπ).
  • Στην περίπτωση που ο ανήλικος συνοδεύεται από ενήλικο που δεν είναι γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας του, η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υπογράφεται και από τους δύο γονείς με την οποία θα επιτρέπουν στο εν λόγω πρόσωπο να συνοδεύσει το παιδί τους στο συγκεκριμένο ταξίδι. Αντίστοιχα, η δήλωση θα πρέπει να φέρει το γνήσιο της υπογραφής των δύο γονέων.

Μπορείτε να εκδώσετε υπεύθυνη δήλωση ψηφιακά υπογεγραμμένη μέσω του gov.gr.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα (15/11)

Συγκέντρωση στις 21:00 στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων (το πλοίο αναχωρεί στις 23:59) επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα (16/11)

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Μπάρι και αναχώρηση για την Αιώνια Πόλη, την Ρώμη. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Εκεί θα επισκεφθούμε τη Βίλλα Μποργκέζε, το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο της Ρώμης αντίστοιχο με το Central Park της Νέας Υόρκης, την πασίγνωστη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη διασημότερη κρήνη της πόλης και θα γνωρίσουμε τη φημισμένη Βία Βένετο με τα πολυτελή ξενοδοχεία και καφέ. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην Πιάτσα ντι Σπάνια ή αλλιώς πλατεία της Ισπανίας, μία από τις πιο διάσημες πλατείες της Ρώμης, ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία συνάντησης και συνάμα ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η μέρα (17/11)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση για να δούμε αρχικά το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο. Επίσης, η Ρωμαϊκή Αγορά που ήταν η καρδιά της αρχαίας Ρώμης και το κέντρο εξουσίας της αυτοκρατορίας αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ευρώπης. Έπειτα στην πλατεία Βενετίας θα σας εντυπωσιάσει το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρ Εμμανουήλ Β΄, τον πρώτο βασιλιά της σύγχρονης ενωμένης Ιταλίας. Στον ίδιο χώρο θα δούμε και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στον λόφο του Καπιτωλίου. Επίσκεψη στο Βατικανό με προαιρετική επίσκεψη στα μουσεία ή στην πλατεία και την εκκλησία του Αγίου Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η μέρα (18/11)

Πρωινό και μέρα ελεύθερη. Ανηφορίστε μέχρι τον λόφο του Παλατίνο, την αριστοκρατική συνοικία της αρχαίας Ρώμης. Ο Παλατίνος λόφος είναι ο πιο κεντρικός από τους επτά λόφους της Ρώμης και ένα από τα αρχαιότερα μέρη της πόλης. Το απόγευμα αναχωρούμε για τη Νάπολη. Εκεί θα επισκεφθούμε το περίφημο Castel Nuovo, ένα μεσαιωνικό κάστρο που βρίσκεται μπροστά από την πιάτσα Μουνισίπιο και το δημαρχείο στο κέντρο της Νάπολης. Χρόνος ελεύθερος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η μέρα (19/11)

Πρωϊνό και αναχώρηση για το Μπάρι. Απόπλους στις 13:30 για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση (άφιξη το βράδυ περίπου στις 23:00 στην Ηγουμενίτσα). Αφού αποβιβαστούμε στο λιμάνι επιβίβαση στο λεωφορείο και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας γεμάτοι όμορφες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Εκδρομή στη Ρώμη, Ιταλία
Facebook
YouTube