Μέλη του Συλλόγου

Μέλος στο σύλλογο “Η Εστία της Κοιλιοκάκης” μπορεί να εγγραφεί κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας του, το οποίο είτε πάσχει από κοιλιοκάκη, είτε έχει κάποιο προστατευόμενο μέλος με κοιλιοκάκη, αλλά και απλοί φίλοι που επιθυμούν να συμβάλλουν με την συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση των σκοπών του Συλλόγου.

Ως εγγεγραμμένα μέλη, θα ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται από τον Σύλλογο, θα συμμετέχετε με δικές σας ιδέες και προτάσεις, θα καταθέτετε τις απόψεις σας, και φυσικά θα λαμβάνετε μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα πραγματοποιεί ο Σύλλογος.

Για την εγγραφή σας στο Σύλλογο, παρακαλώ κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής.

Στείλτε την αίτηση στο email [email protected] ή παραδώστε την προσωπικά στην επόμενη μηνιαία συνάντησή μας ώστε να γνωριστούμε κι από κοντά.

Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 20€ και ισχύει για κάθε ημερολογιακό έτος. Μπορεί να πληρωθεί είτε προσωπικά είτε μέσω κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό του συλλόγου με ΙΒΑΝ GR7301724070005407090155424 (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος, τηλεφώνου και έτους συνδρομής στην αιτιολογία της κατάθεσης).

Facebook
YouTube