Η κ. Βάσω Αποστολοπούλου-Κοντομηνά ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου “Δράση για την Κοιλιοκάκη“, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, πολύ πριν τη δημιουργία της “Εστίας της Κοιλιοκάκης“. Μαζί με τη Χρ. Καλαμπόκη και τη Χρ. Γεωργοπούλου ήταν οι πρέσβειρες του Συλλόγου στην περιοχή των Ιωαννίνων και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδος, έχοντας αναλάβει την ενημέρωση των ασθενών, αλλά και την οργάνωση τοπικών δράσεων σε μόνιμη συνεργασία με την Γαστρεντερολογική κλινική του Παν/μιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η κ. Αποστολοπούλου-Κοντομηνά άρχισε να ασχολείται συστηματικά με την κοιλιοκάκη από το 2009 οπότε διαγνώστηκε ο μικρός της γιός.

Το 2018 πρωτοστάτησε, από κοινού με τις κ. Καλαμπόκη και Γεωργοπούλου, στην ίδρυση του Συλλόγου “Η Εστία της Κοιλιοκάκης” όπου κατείχε τη θέση της Γεν. Γραμματέως μέχρι και το Φεβρουάριο του 2022, οπότε και αποσύρθηκε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Με βάση τις εξαιρετικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει η κ. Βάσω Αποστολοπούλου-Κοντομηνά στο Σύλλογο, ‘’Η Εστία της Κοιλιοκάκης’’ ομόφωνα την ανακήρυξε ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου.

Η κ. Αποστολοπούλου-Κοντομηνά συνεχίζει και παραμένει στο πλευρό του Συλλόγου, παρέχοντας αξιόλογη βοήθεια στα νέα μέλη του Δ.Σ.

Φωτογραφίες από το αρχείο:

 

 

Facebook
YouTube