Προκήρυξη Εκλογών για το Δ.Σ. της Εστίας

Αγαπητά μέλη μας,

Σας ενημερώνουμε ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας της Κοιλιοκάκης θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022. Η διαδικασία θα γίνει εξολοκλήρου ηλεκτρονικά σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία μέσω εγκεκριμένης ψηφιακής πλατφόρμας. Κάθε μέλος θα μπορεί να ψηφίσει μέσω υπολογιστή, laptop, tablet ή ακόμα και κινητού τηλεφώνου από οποιοδήποτε σημείο. Ο σχετικός σύνδεσμος θα ανακοινωθεί εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

Κάθε μέλος έχει δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα μέχρι και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 με αποστολή σχετικής υπεύθυνης δήλωσης στο e-mail του Συλλόγου: [email protected].

Όλα τα μέλη έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Στο e-mail που έχετε δηλώσει θα λάβετε αυτοματοποιημένα μοναδικούς ατομικούς κωδικούς από την πλατφόρμα μέσω της οποίας θα γίνει η ψηφοφορία με τους οποίους θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία. Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση που έχετε αλλάξει διεύθυνση e-mail είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] είτε μέσω messenger στο λογαριασμό της ομάδας του συλλόγου στο facebook.

Παρακαλούμε πολύ όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους ώστε να παραμείνει ο Σύλλογος μας ισχυρός!

Το ΔΣ του Συλλόγου

Προκήρυξη Εκλογών για το Δ.Σ. της Εστίας
Facebook
YouTube