Συνάντηση για Γεύμα Χ.Γ. – Κυριακή 20/09/20

Η Εστία της Κοιλιοκάκης – Celiac’s Home, καθιέρωσε και συνεχίζει τις τακτικές συναντήσεις με τους φίλους της, και παράλληλα συστήνει εστιατόρια που προσφέρουν γεύματα χωρίς γλουτένη.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 14:00, στην ψησταριά “Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ” στον Κατσικά Ιωαννίνων, για να συζητήσουμε από κοντά, γευόμενοι gluten free πιάτα και φυσικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19!

Λόγω περιορισμένων θέσεων και ιδιαίτερης κουζίνας, είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο email: [email protected], δηλώνοντας το όνομά σας, το τηλέφωνο σας και οπωσδήποτε τον αριθμό των ατόμων. Η χωρητικότητα είναι συγκεκριμένη, γι’ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!!!

Παρακαλούμε να προσέλθετε μόνο εφόσον λάβετε θετική επιβεβαίωση για την κράτηση της θέσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τους νεοδιαγνωσμένους φίλους μας που χρειάζονται επιπρόσθετη ενημέρωση, θα υπάρχει η δυνατότητα να βρισκόμαστε εκεί από τις 12:30, μόνο εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας.

Λόγω των έκτακτων καταστάσεων, αναβλήθηκαν αρκετές προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις. Επανερχόμαστε με μικρότερες πλέον συγκεντρώσεις, δείχνοντας παράλληλα και την ευγνωμοσύνη μας στα καταστήματα που στέκονται δίπλα μας, ακόμη και τώρα στις δύσκολες αυτές συγκυρίες, σερβίροντας μας με ασφάλεια πιάτα χωρίς γλουτένη.

Συνάντηση για Γεύμα Χ.Γ. – Κυριακή 20/09/20
Facebook
YouTube