Dr. Schär: Μήπως φταίει η γλουτένη;

Ελάτε να εξεταστείτε για κοιλιοκάκη με το γρήγορο τεστ αίματος Biocard, μια ευγενική προσφορά της εταιρείας Dr. Schär.

Η δωρέαν εξέταση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημερίδας μας στις 14 Μαΐου στα Ιωάννινα και αφορά αποκλειστικά μη διαγνωσμένους με κοιλιοκάκη.

Επίσης η εταιρεία θα προσφέρει δωράκι στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν εδώ. Εγγράψου και έλεγξε το email σου (συμπεριλαμβανομένου του φακέλου spam) για την επιβεβαίωση της εγγραφής, ώστε να μπορέσεις να πάρεις το gadget που θα σε περιμένει τη μέρα της εκδήλωσης!

Είναι το κίτρινο περίπτερο που σίγουρα δεν θα προσπεράσεις! Τα λέμε σύντομα από κοντά!

Μήπως φταίει η γλουτένη;

Έχεις ακούσει για την κοιλιοκάκη ή την ευαισθησία στη γλουτένη/σιτάρι; Αν όχι, τότε ίσως έχεις βιώσει κάποια από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματά τους: κοιλιακό πόνο, διάρροια και φούσκωμα.

Για πολλούς ανθρώπους, αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ συνηθισμένα μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν γλουτένη. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί επίσης να υποφέρουν από συμπτώματα που δεν σχετίζονται με το έντερο, όπως αναιμία, πονοκεφάλους και υπερβολική κόπωση.

Συμπτώματα όπως αυτά θα μπορούσαν να είναι σημάδι παθήσεων που σχετίζονται με τη γλουτένη, συμπεριλαμβανομένης της κοιλιοκάκης ή της ευαισθησίας στη γλουτένη. Μπορεί να εμφανίσεις παρόμοια συμπτώματα εάν πάσχεις από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS).

Αν πιστεύεις ότι η γλουτένη μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αδιαθεσία, δοκίμασε να λάβεις μέρος στην ηλεκτρονική μας αξιολόγηση, η οποία θα διαρκέσει μόνο 10 λεπτά.

Κάνε το τέστ…

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
Η παρούσα ηλεκτρονική αξιολόγηση προορίζεται μόνο για ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω και δεν αντικαθιστά τη συμβουλή νόμιμου επαγγελματία υγείας. Για πλήρη ιατρική διάγνωση, συμβουλέψου τον γενικό σου ιατρό. Προκειμένου να διαγνωστούν σωστά οι παθήσεις που σχετίζονται με τη γλουτένη, πρέπει να καταναλώνεις γλουτένη ως μέρος της καθημερινής σου διατροφής. Εάν αποκλείσεις τη γλουτένη από τη διατροφή σου πριν από τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα ενδέχεται να μην είναι ακριβή.

Dr. Schär: Μήπως φταίει η γλουτένη;
Facebook
YouTube